HEM       YOGA KURSER       QIGONG KURSER       ÖVRIGA KURSER / MASSAGE       TJÄNSTER TILL FÖRETAG       KALENDER       KONTAKT
 
 
 
 
 
 
 
 
Kurser i Poweryoga och Yin Yoga/Yogalates
i Lerum
Varför inte anmäla dig till någon av mina kurser eller behandlingar, och uppleva något energigivande, harmoniskt, livsbejakande och glädjefyllt! Jag ser fram emot att få börja kurserna och hälsar er varmt välkomna!
Poweryoga / FlödesYoga
En dynamisk, fysisk form av yoga med flöde av positioner och andning. Där vi använder oss av olika kroppsställningar, rörelser och andningsövningar som flyter in i varandra. Den ger balans, kraft, styrka, rörlighet och ett ökat lugn. Kursen är utformad så att man kan vara med, både som nybörjare och om man har utövat yoga en längre tid.

Kursstart 10/1
Gratis pröva på en gång under kursen
Onsdagar 19:00–20:00
Lokal: Aspenässkolans gymnastiksal
Kurstillfällen: 10 gånger
Kursavgift: 1.000:-
2 ggr/v 1.800:- (kan kombineras med Dans med rörelseglädje)


Yin Yoga / Yogalates
I Yin Yoga utför vi enkla mjuka yoga övningar och stannar i dem under en längre tid och samtidigt slappnar vi av i hela kroppen och vilar i nuet.
Yogalates är en serie övningar som blandar fysisk Yoga och Pilates. En kombination av Yogans smidighet och rörelseflöde och den mer statiska, dynamiska styrkan från Pilates. Resultatet blir både fysiskt och mentalt stärkande.

Kursstart: 15/1
Måndagar: 17:00–18:00
Måndagar: 18:00–19:00
Lokal: Frödingsvägen 4
Kurstillfällen: 8 gånger
Kursavgift: 1.000:-
Privatlektion Yoga
Jag erbjuder privatlektioner i yoga.
Dessa anpassas efter var och ens unika behov.
Ni kan vara upp till två personer per lektion.

Lokal: Frödingsvägen 4
60 min - 600:-

 
Aktuellt

DATUM FÖR 2024
Klicka här >>

KURSANMÄLAN:
0703-40 90 36
susanne@srfriskvard.se

ActiWay och ePassi gäller som betalning

Köp gärna presentkort till mina kurser eller massage och ge bort!

Jag är medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin (SFKM) sedan många år och har via förbundet behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.


 
 
 
 
 
S.R Friskvård    |    Telefon: 0703-40 90 36    |    E-post: susanne@srfriskvard.se    |    Adress: Frödingsvägen 4, 443 31 Lerum