HEM       YOGA KURSER       QIGONG KURSER       DANSKURSER / MASSAGE       TJÄNSTER TILL FÖRETAG       KALENDER       KONTAKT
 
 
 
 
 
 
 
 
Friskvårdskurser i Lerum
Varför inte anmäla dig till någon av mina kurser eller behandlingar, och uppleva något energigivande, harmoniskt, livsbejakande och glädjefyllt! Jag ser fram emot att få börja kurserna och hälsar er varmt välkomna!
Dans med rörelseglädje
Ett inspirerande och lätt tillgängligt danspass med mycket energi och rörelse glädje. Vi blandar t.ex. zumba, afrikansk-inspirerad dans m.m. i passet.

Kursstart: 4/9
(Kursen inställd vecka 41)
Gratis pröva på en gång under kursen
Onsdagar 18:00–19:00
Lokal: Aspenässkolans gymnastiksal
Kurstillfällen: 10 gånger
Kursavgift: 1.000:-
2 ggr/v 1.800:- (kan kombineras med Power Yoga)

Massage
Ge din kropp en present! Unna dig en svensk klassisk massagebehandling! Förutom att lösa upp spänningar i musklerna och förbättra kroppsmedvetandet, har massage det goda med sig att du blir mer fokuserad och mindre stressad.
Lokal: Frödingsvägen 4
Massage 40 min - 500:-
Massage kombinerad med avspänningsövningar 75 min - 750:-
Samtal
Stödjande samtal / coachning för olika livssituationer.
Lokal: Frödingsvägen 4
60 min - 600:-
Privatlektioner
Jag erbjuder privatlektioner i yoga, qigong, avslappningstekniker och personlig coachning. Dessa anpassas efter var och ens unika behov. Varför inte kombinera en privatlektion med en massagebehandling. Välkommen att kontakta mig för mer information!
Lokal: Frödingsvägen 4
60 min - 600:-
 
Aktuellt

DATUM FÖR 2024
Klicka här >>

KURSANMÄLAN:
0703-40 90 36
susanne@srfriskvard.se

ActiWay och ePassi gäller som betalning

Köp gärna presentkort till mina kurser eller massage och ge bort!

Jag är medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin (SFKM) sedan många år och har via förbundet behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.


 
 
 
 
 
S.R Friskvård    |    Telefon: 0703-40 90 36    |    E-post: susanne@srfriskvard.se    |    Adress: Frödingsvägen 4, 443 31 Lerum