HEM       YOGA KURSER       QIGONG KURSER       DANSKURSER / MASSAGE       TJÄNSTER TILL FÖRETAG       KALENDER       KONTAKT
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag kan erbjuda skräddarsydda lösningar för just ert företag inom friskvård
Jag kan erbjuda skräddarsydda lösningar för just ert företag inom friskvård. Med mina kunskaper som Hälsopedagog och Stresscoach utformar jag skräddarsydda friskvårdsprogram till ert företag. Genom ett samarbete med mig ser jag till att alla medarbetare får ta del av lärorika aktiviteter med syfte att främja egenvård. Kanske en inspirations dag eller någon återkommande aktivitet. Genom bra förebyggande friskvård i företaget skapar vi möjligheter att hantera stress och få bättre balans i vardagen.

Jag har lång erfarenhet av arbete med företag på regelbunden basis. Jag har varit anlitad med friskvårdaktiviteter som Yoga, Qigong, Afrikansk inspirerad dans och med olika former av Stresshantering.

Hör gärna av er med önskemål så kan vi gemensamt komma överens om vad som passar bäst för just er!

 
Kontakt-
information
Vill ni veta mer eller få en personlig presentation, kontakta mig gärna: 0703-40 90 36 eller susanne@srfriskvard.se

ActiWay och ePassi gäller som betalning

Köp gärna presentkort till mina kurser eller massage och ge bort!

Jag är medlem i Skandinaviska Förbundet Komplementär Medicin (SFKM) sedan många år och har via förbundet behandlingsskade- och ansvarsförsäkring.


 
 
 
 
 
S.R Friskvård    |    Telefon: 0703-40 90 36    |    E-post: susanne@srfriskvard.se    |    Adress: Frödingsvägen 4, 443 31 Lerum